Psihoterapie

Specialiştii Centrului Român de Psihologie au formare în specialitatea psihoterapie integrativă şi vă pot oferi următoarele tipuri de servicii:

 

  • Psihoterapie Integrativă Individuală

Psihoterapia reprezintă cea mai complexă formă de intervenţie psihologică, fiind un proces specific şi adaptat nevoilor tale.

Serviciile noastre de Psihoterapie Integrativă adresează probleme subclinice sau psihopatologice (cele din urmă fiind stabilite în urma unui diagnostic clinic).

Psihoterapia este recomandată tuturor persoanelor care doresc să îşi regăsească echilibrul, care se confruntă cu o situaţie dificilă sau care resimt un disconfort sau suferinţă din punct de vedere emoţional.

 

  • Psihoterapie integrativă de cuplu

Idem Psihoterapie Integrativă Individuală, cu diferenţa că se adresează cuplurilor.

 

  • Psihoterapie integrativă de familie

Idem Psihoterapie Integrativă Individuală, cu diferenţa că se adresează familiei.

 

  • Dezvoltare personală individuală specifică intervenţiilor integrative

Serviciile de Dezvoltare Personală Individuală se adresează persoanelor care doresc să îşi optimizeze modul propriu de funcţionare, precum şi abilităţile de relaţionare şi comunicare cu ceilalţi.

 

  • Dezvoltare personală de grup

Serviciile de Dezvoltare Personală pot fi furnizate şi în sistem de grup, fiecare participant având  ocazia de a beneficia de suportul si perspectiva oferite de către ceilalţi participanţi şi facilitându-se astfel dezvoltarea abilităţilor de relaţionare.

 

Şedinţele de grup se desfăşoară într-un cadru de confidenţialitate, suport şi respect pentru ceilalţi participanţi.